Privatlivspolitik

Din privatlivspolitik hos Aimé s.r.o.

Aimé s.r.o. (i det følgende blot Aimé) tager dine rettigheder mht. privatlivspolitik og beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Vi følger den gældende EU-lovgivning. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse privatlivspolitikken herunder, så du ved, hvordan Aimé tager vare på dine rettigheder. Det er den daglige leder hos Aimé, der har ansvaret for at beskytte og behandle dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger

Formålet med indsamling og behandling af dine personlige oplysninger er at kunne administrere dit kundeforhold, behandle returforsendelser, garantisager, regnskabsafvikling og markedsføring samt det produktsalg, som er relevant og tilpasset til dig. Vi behandler de personoplysninger – som du oplyser i dit kundeforhold til os – baseret på det lovpligtige databehandlingsgrundlag. Vi behandler også personoplysninger, som vi indsamler via vores hjemmesider (hvis du accepterer dette som bruger) vha. cookies (se herunder). 

Aimé behandler personlige oplysninger ifølge dette lovpligtige grundlag:

  • For at opfylde en aftalemæssig forpligtelse, fx ved forsendelse af den vare, du har bestilt
  • For at opfylde en lovpligtig forpligtelse, fx ved at lagre de data, vi er pålagt i regnskabsloven
  • Berettiget interesse: Hvis det er til fordel for dig, og vi har god grund til at tro, at du har interesse i at høre fra os! Og hvis dette sker uden væsentlig påvirkning af din privatlivspolitik, og vi anser, at der foreligger en berettiget interesse, der kan danne et lovpligtigt grundlag for at opbevare og behandle dine personoplysninger.
  • Samtykke, fx ved at du har givet dit samtykke til, at vi kan sende dig nyhedsbrev via e-mail. 

Indhenting af personlige oplysninger

Når du opretter et kundeforhold hos Aimé, beder vi dig om at oplyse fuldt navn, adresse, e-mail og tlfnr. Dersom du er i kontakt med vores kundeservice på e-mail, gemmer vi den skriftlige dialog, du har haft med vores medarbejdere. Dette gør vi for at kunne give dig en bedre service, og for at kunne opfylde den aftale, vi har med dig.

Informationer, der findes offentligt tilgængelige i registre (reklamebeskyttelse, adresseinformation, tlfnr., alder, fødselsdato samt informationer til brug i markedsføring og salg), kan indhentes ifm. markedsføringsformål og for vurdering af kreditværdighed.

Brug af cookies

På Aimés hjemmesider bruger vi cookies. Disse cookies skal hjælpe hjemmesiderne til at fungere optimalt, så vi kan tilpasse besøget på hjemmesiden, således at indholdet – vi viser – er mest muligt relevant for dig, samt at cookies gør relevant markedsføring mulig for vores kunder på tværs af flere hjemmesider. Detaljeret information om vores cookies, og hvor du kan annullere dem, finder du hér.

Markedsføring og samtykke

Vi beder om information og samtykke fra dig som kunde fx for at lagre information om dine foretrukne kommunikationskanaler og tilmelding til nyhedsbrev via e-mail. Vi indhenter samtykke i flere kanaler som fx på vores hjemmesider og svarkuponer via posten. Det er frivilligt, om du vil oplyse information om kommunikationskanaler eller give samtykke til markedsføring. Og dit samtykke kan altid trækkes tilbage, hvis du ønsker det – tag blot kontakt til vores kundeservice på kundeservice@aime.dk eller på telefon 98 25 72 42.

Du bliver enten defineret som en aktiv eller som en passiv kunde. En aktiv kunde hos os er en kunde med et løbende abonnement, en kunde som venter på levering af en ordre eller en kunde, der har foretaget mindst et køb i løbet af de sidste 12 mdr. Aimé bruger løbende Det Centrale Personregister (CPR) for at identificere personer, der har takket nej til en eller flere typer markedsføring. Hvis du er en aktiv kunde – eller har givet dit samtykke – er du undtaget fra bestemmelserne om at blive tjekket i CPR-registret. Hvis det lovpligtige behandlingsgrundlag for berettiget interesse er opfyldt, tolker vi det sådan, at både du som kunde og vi som virksomhed har en interesse i, at vi tager kontakt til dig. Alle kunder (aktive og passive) bliver tjekket i Aimés eget register ift. markedsføring.

Deling af personlige oplysninger

Vi deler personoplysninger med samarbejdspartnere, hvor det er nødvendigt for at indfri vores forpligtelser overfor dig eller for at tilrettelægge effektiv kommunikation og markedsføring. Eksempler på sådanne samarbejdspartnere kan være virksomheder, som hjælper med forsendelse af varer, opdatering af personoplysninger fra offentlige registre, kredithåndtering, markedsføring og telefonsalg.

Uanset formål eller art, er al håndtering og deling af personlige oplysninger hos Aimé AS reguleret af aftaler om databehandling, som sikrer, at håndteringen af personoplysninger sker iht. gældende lovgivning. Vi hverken sælger eller deler dine personoplysninger med eksterne aktører mhp. markedsføringsformål, bortset fra de tilfælde, hvor vi har fået din udtrykkelige tilladelse til det.

Opbevaring, beskyttelse, sletning, ændring og dataportabilitet af personoplysninger

Ifølge regnskabs- og bogføringsloven er Aimé pålagt at gemme enkelte oplysninger om kundeforholdet i mindst fem år fra afslutningen af regnskabsåret. Dette betyder, at vi fremover kan yde god service, håndtere reklamationer og returvarer samt et evt. nej tak til markedsføring. Med mindre du har registreret dig i registret, eller givet os besked om, at du ikke ønsker at høre fra os, er det vores klare ønske og mål at give dig nyheder og tilbud om de produkter, som vi tror, du vil have interesse i. Også efter at kundeforholdet er ophørt, vil vi opbevare navn, adresse, e-mailadresse, tlfnr. og købshistorik i de lovpligtige fem år. <den sidste sætning har jeg flyttet ned, fordi det virkede irrelevant at tale om at yde god service til en kunder, som har afsluttet sit kundeforhold – se teksten længere oppe i afsnittets 2. linje.

Aimé prioriterer naturligvis beskyttelsen af dine personoplysninger meget højt. Vi arbejder derfor kontinuerligt på at sikre, at lagringen af dine personlige oplysninger sker lovpligtigt ved fortløbende at gennemgå vores fysiske, administrative og teknologiske rutiner.

Loven om privatlivspolitik giver dig ret til at bede om ændring af og sletning af indblik i dine personoplysninger med undtagelse af oplysninger, hvor der er lovpligtig opbevaringspligt. Du har også ret til at bede om at få dine personlige oplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Hvis du ønsker at stille krav om, at en eller flere af de ovenstående punkter sker fyldest, vil vi ved kontakt til kundeservice – og ved dokumentation af din identitet – være behjælpelige ved at imødekomme dit krav.

Ændringer i privatlivspolitikken

Aimé forbeholder sig retten til at ændre vilkårerne i privatlivspolitikken. Ved væsentlige ændringer i vores privatlivspolitik (fx som resultat af lovændringer), vil vi forsøge at komme i kontakt med de personer, som vi tror, det er relevant for. Vi opfordrer dig også til selv jævnligt at sætte dig ind i Aimés gældende privatlivspolitik.

Kontaktinformation:

Danmark: Aimé s.r.o., Peter Holmsparken 6, 3600 Frederikssund

Tlf.: 98 25 72 42 – åben mandage–fredage, kl. 9–11 og 12–15
E-mail: kundeservice@aime.dk – maks. 24 timers svartid på hverdage.

Hovedkontor: Aimé s.r.o., U Smaltovny 625, 370 01 Ceske Budejovice, Tjekkiet

Org. Nummer: 966 450 622